In verband met het zwangerschapsverlof van Ingrid en het personeelstekort welke wij ervaren, zijn wij helaas genoodzaakt om tot en met eind juni op dinsdag in Enkhuizen dicht te blijven. Woensdag tot en met zaterdag staan wij vanaf 10 uur weer voor u klaar in Enkhuizen. Hopelijk kunnen wij rekenen op uw begrip.

Wij zijn in december extra geopend op de volgende momenten:

Hoorn:

Zondag 11 december 12:30-16:30

Zondag 18 december 12:30-16:30

Donderdag 22 december koopavond tot 20:30

Enkhuizen:

Zondag 18 december 12:30-16:30

Vrijdag 23 december koopavond tot 20:30

Wegens vakantie, zijn wij in Enkhuizen op dinsdag 18, en woensdag 19 oktober gesloten.

Excuses voor het eventuele ongemak.

Terug van weg geweest zijn de Frederique Constant horloges in ons filiaal in Hoorn.

Deze Frederique Constant horloges zijn tijdloos en klassiek, maar wel met de nieuwste en moderne uurwerken. De Frederique Constant horloges dragen allen het keurmerk ‘Swiss Made’ en hebben een uitstekende kwaliteit die hier bij past.

De eigenaars en oprichters van de Frederique Constant horloges, zijn de Nederlanders Peter Stas en zijn echtgenote Aletta Bax. Zwitserse kwaliteits horloges met Nederlandse invloeden. Frederique Constant heeft manufactuur uurwerken, die bekend staan om hun fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

De trekking van de lootjes is geweest, en de winnaars zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Hierboven kunt u het filmpje downloaden, van het winnende lot.

Vrijdag 21 mei bestaan wij 100 jaar!! Deze heugelijke dag willen wij graag met jullie vieren. Bij elke aankoop krijgt u 15% korting (m.u.v. occasions reparaties en geldende acties), en dingt u mee naar prachtige prijzen!! zoals een Seiko horloge van €490,- Ook hebben wij diverse briljanten aanbiedingen voor jullie geselecteerd. Wij hopen jullie te mogen begroeten in ons feestweekend.

Pas Diamonds 45 jaar & lancering nieuwe catalogus - Trade Mart : Trade Mart

18 Karaats gouden Briljant ring inclusief sider (2 ringen) inclusief 1.02 crt briljant geslepen diamanten, Van 3150,- nu voor €2539,-

PAS Diamonds halve alliance ring 0.90crt GK2544 | Juwelier Luitjens

14 karaats gouden briljant ring inclusief 0.80 crt briljant geslepen diamanten Van €1145,- nu voor €925,-

HuisCollectie Ring 14k Geelgoud met 0.25ct Diamant en Blauwe Saffier 23430  - Juwelier van der Weerd - Janssen Zeist

14 Karaat gouden lady di ring inclusief 0.25 crt briljant geslepen diamanten en 1.00crt facet geslepen saffier Van €1415,- voor 1139,-

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring bij de vries juwelier, krijgt u korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring tot €299,- krijgt u €50,- korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring tussen €300,- en €749,- krijgt u €75,- korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring vanaf €750,- krijgt u €100,- korting op uw trouwringen

 NEEV is een horlogemerk van twee Nederlandse horlogeverzamelaars. Deze pioniers vonden dat het tijd werd voor een nieuw merk met een andere kijk op de definitie van “tijd“. Een horloge is namelijk niet alleen een simpel tijdsinstrument, maar het is ook een verlengstuk van je persoonlijkheid en outfit.

Doordat veel commerciële horlogemerken stilstaan wat betreft design en style, ziet NEEV kansen om zich te kunnen ontwikkelen tot een geliefd horlogemerk. Dit gaat uiteraard niet van zelf, maar beide heren gebruiken hun jarenlange kennis en affiniteit van horloges om een prachtig merk op te bouwen.

Voor velen van ons blijft het echter alleen maar bij dromen voor de etalages van de grote imposante merken. NEEV slaat daarom een andere weg in. Zij zijn namelijk opzoek gegaan naar gelijkwaardige, hoogwaardige, maar betaalbare materialen. Deze zijn zij gaan vervaardigen tot prachtige luxueuze horloges. Wie hun horloges gedetailleerd bekijkt, ziet de aandacht die is besteed aan alle kleine details in het ontwerp. Ondanks het kostbare ontwikkelingsproces blijven hun horloges betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. NEEV sluit aan op het hedendaagse modebeeld, want NEEV is sportief, elegant, luxueus en sexy.

Nu t/m 31 oktober de herfstactie 1 + 1 gratis.

De Trouwringen van het merk alliance zijn tot en met 31 oktober in de actie. Bij aanschaf van een ring met een briljant ter grootte van 0.04crt of meer, krijgt u de tweede trouwring gratis!! De Alliance trouwringen zijn met veel zorg ontworpen. Onze schitterende collectie is zeer divers en mocht uw smaak er niet tussen zitten, dan kunt u de ring aanpassen. Het is ook mogelijk om de ringen zelf te ontwerpen op basis van bestaande ringen van de collectie Alliance.

Voor de mogelijkheden, en verdere spelregels staan we voor u klaar in onze winkels in Hoorn en Enkhuizen.

 

Het kan u niet ontgaan zijn, onze website is in een nieuw jasje gestoken. Zoals u kunt lezen in het overzicht van onze historie:

In 2018 wordt devriesjuwelier.nl vernieuwd, en wordt een webshop gelanceerd. Voortaan zal de vertrouwde kwaliteit van De Vries Juwelier zowel in de winkels als online beschikbaar zijn. We zullen u altijd van harte van dienst blijven!

Natuurlijk gaat er behoorlijk wat tijd zitten in het vullen van onze webshop met onze uitgebreide collectie. Daarom zal de webshop zich de komende tijd langzaam ontwikkelen. Zo gauw er wat te bestellen valt verschijnt de link “Webshop” in ons menu. Maar natuurlijk bent u altijd welkom in Hoorn en Enkhuizen bij uw juwelier, tot ziens bij:

De Vries Juwelier