Wij zijn met de super koopzondag op 24 maart geopend van 12:30-16:30

Woensdag 28 februari zijn wij in Enkhuizen eerder gesloten. We sluiten om 16:30 i.p.v. 17:15 wegens de trouwbeurs in the saint in Hoorn.
Excuses voor het eventuele ongemak.

Zondag 25 februari zijn wij geopend met de super koopzondag in Hoorn. We zijn geopend van 12:30-16:30

Hieronder vind u de extra openingstijden in de maand december.

Hoorn
zondag 17 december 12:30-16:30
donderdag 21 december koopavond tot 20:00
zondag 24 december 11:00-16:00
zondag 31 december 12:00-1600

Enkhuizen
vrijdag 22 december koopavond tot 20:00
zondag 24 december 11-00-16:00

De See You gedenksieraden collectie is bijzonder en stijlvol. Deze herinneringssieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van de overleden dierbare, in een mooi sieraad. Subtiel blijft de as in deze gedenksieraden zichtbaar.

Binnen deze collectie gedenksieraden vindt u as hangers, as ringen, armbanden, oorbellen en as bedels.
Er zijn sieraden voor zowel de dames als heren verkrijgbaar. de sieraden zijn gemaakt van zilver, goud, en edelstaal. Ook is het bij diverse sieraden mogelijk om er diamant of zirkonia in te zetten.  

De as sieraden worden met een speciaal vul proces voor u gevuld, hier mag/kan u bij zijn. Er ontstaat uiteindelijk een mooi glanzend laagje in het as sieraad, waarbij de as deeltjes zichtbaar blijven. Ook is het mogelijk hierbij een kleurpigment toe te voegen. Bij veel sieraden is het ook mogelijk om een gravure in te plaatsen, ook een vingerafdruk behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Het verwerken van een bestaande trouwring/sieraad in een as sieraad, zijn ook mogelijk.

De sieraden zijn in Enkhuizen en Hoorn te bezichtigen.

Wegens omstandigheden zijn wij aankomende super koopzondag in oktober in Hoorn niet geopend.

excuses voor het eventuele ongemak

Wegens de geboorte van onze zoon, zijn wij tot en met 23 september alleen de vrijdagen en zaterdagen geopend. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met de super koopzondag op zondag 27 augustus zijn wij in Hoorn geopend van 12:30-16:30

Helaas zijn wij genoodzaakt door het tekort aan personeel en privé omstandigheden de dinsdag in Enkhuizen dicht te gaan. Wij zijn vanaf heden woensdag tot en met zaterdag vanaf 10 uur geopend.

excuses voor het eventuele ongemak.

In verband met vakantie van Erik, hebben wij tijdelijk aangepaste openingstijden. Dinsdag 27 juni, woensdag 28 juni, donderdag 29 juni zijn wij gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn wij deze week gewoon geopend. Ook de week erna zijn wij dinsdag 4 juli, woensdag 5 juli en donderdag 6 juli gesloten. De vrijdag en zaterdag zijn wij gewoon geopend.
Excuses voor het eventuele ongemak.