De Nederlandse Diamant firma Eclat viert dit jaar haar 40 jarig jubileum!

Speciaal voor dit jubileum heeft Eclat verschillende sieraden (die in eigen atelier worden vervaardigd), zeer gunstig geprijsd.
Met als hoogtepunt een solitair ring voorzien van een 0.40crt briljant.

Deze aanbieding kunt u vrijblijvend komen bewonderen in ons filiaal in Enkhuizen.

Het is weer zo ver! de winter loopt op zijn einde, en de dagen worden langer.

Dat betekent ook dat het trouwseizoen weer is begonnen!

Wij hebben samen met Alliance een prachtige actie voor jullie! Bij aanschaf van een damesring met een briljant van minimaal  0.04crt, krijgt u de herenring gratis! Vraag bij een van onze filialen in Hoorn, of Enkhuizen wat de mogelijkheden zijn.

Jullie kunnen met de ringen zelf variëren in kleur, breedte en afwerking, en zo helemaal jullie eigen ringen samenstellen.

De ringen zijn leverbaar in 14, 9 of 8 karaat.

Graag laten we jullie de mogelijkheden zien.

Een afspraak maken is niet nodig, maar dit mag wel.
Hoorn 0229 214137  info@devriesjuwelier.nl
Enkhuizen 0228 321321 enkhuizen@devriesjuwelier.nl

Seiko chronograaf actie!

Met dit in eigen fabriek geproduceerde uurwerk van Seiko, kunt u naast de tijd aflezen ook een tijdsmeting doen. Het horloge is voorzien van een chronograaf (stopwatch), die u met de knoppen aan de zijkant van het horloge kunt bedienen.
Het horloge is 100 meter waterdicht, en dus geschikt om mee te douchen en te zwemmen.
Ook is het horloge voorzien van een datumaanduiding.
Het horloge is verkrijgbaar met een echt lederen band, of een edelstalen band.

Deze horloges zijn verkrijgbaar in onze filialen in Hoorn en Enkhuizen.

Bij deze actie geld op=op.

Prisma Horloges

Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwaliteitsvolle, mooie horloges op de markt te brengen voor een eerlijke prijs. Sinds de start van het merk bijna 70 jaar geleden, zijn dit de fundamentele kernwaarden. Onze passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur. Eenvoudig, eerlijk en betrouwbaar. In de loop der jaren is Prisma een bekend horlogemerk geworden in Nederland. Moderne uurwerken, zonder de goede oude tijd te vergeten. De modellen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals volledig roestvrij staal en titanium. Verder hebben sommige modellen saffier glas, het sterkste en helderste glas dat er is. Horloges met 10atm of zelfs 20 ATM waterdicht zijn geen uitzondering.

Met trots delen we het gevoel van Nederland door een verscheidenheid van geavanceerde horlogecollecties met Nederlands design. Prisma Horloges is Nederland en andersom. Zo divers als de Nederlandse bevolking is, zo gevarieerd is ook het assortiment. Van betrouwbaar werkhorloge tot schitterende design horloges. Een mooi horloge is een prachtige uitdrukking van karakter en de ideale accessoire om je uitstraling een upgrade te geven. Het maakt niet uit wat je doet in het dagelijks leven. We zien graag dat iedereen blij is met wie ze zijn.

Bekijk de schitterende herenhorloges of dameshorloges van Prisma nu in ons filiaal in Enkhuizen. Een veelzijdig assortiment met voor ieder wat wils. Een horloge is misschien wel het meest bepalende accessoire dat er is. Zeker voor de man met smaak en ambitie. Daarom is een mooi design geschikt voor zowel de zakelijke als de casual outfit. Kies het Prisma horloge dat bij je past.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring bij de vries juwelier, krijgt u korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring tot €299,- krijgt u €50,- korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring tussen €300,- en €749,- krijgt u €75,- korting op uw trouwringen.

Bij aanschaf van een gouden verlovingsring vanaf €750,- krijgt u €100,- korting op uw trouwringen.

Een prachtige aanbieding van de Vries juwelier, in combinatie met de Nederlandse diamant leverancier PAS diamonds.
De 14 karaats gouden ringen zijn in verschillende samenstelling te verkrijgen, u kunt kiezen voor geel, wit of rosé goud. Ook in de grootte van de briljanten zijn diverse mogelijkheden. Wij staan klaar in onze filialen in Hoorn en Enkhuizen om met u de mogelijkheden te bespreken.

 

Het kan u niet ontgaan zijn, onze website is in een nieuw jasje gestoken. Zoals u kunt lezen in het overzicht van onze historie:

In 2018 wordt devriesjuwelier.nl vernieuwd, en wordt een webshop gelanceerd. Voortaan zal de vertrouwde kwaliteit van De Vries Juwelier zowel in de winkels als online beschikbaar zijn. We zullen u altijd van harte van dienst blijven!

Natuurlijk gaat er behoorlijk wat tijd zitten in het vullen van onze webshop met onze uitgebreide collectie. Daarom zal de webshop zich de komende tijd langzaam ontwikkelen. Zo gauw er wat te bestellen valt verschijnt de link “Webshop” in ons menu. Maar natuurlijk bent u altijd welkom in Hoorn en Enkhuizen bij uw juwelier, tot ziens bij:

De Vries Juwelier