De See You gedenksieraden collectie is bijzonder en stijlvol. Deze herinneringssieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van de overleden dierbare, in een mooi sieraad. Subtiel blijft de as in deze gedenksieraden zichtbaar.

Binnen deze collectie gedenksieraden vindt u as hangers, as ringen, armbanden, oorbellen en as bedels.
Er zijn sieraden voor zowel de dames als heren verkrijgbaar. de sieraden zijn gemaakt van zilver, goud, en edelstaal. Ook is het bij diverse sieraden mogelijk om er diamant of zirkonia in te zetten.  

De as sieraden worden met een speciaal vul proces voor u gevuld, hier mag/kan u bij zijn. Er ontstaat uiteindelijk een mooi glanzend laagje in het as sieraad, waarbij de as deeltjes zichtbaar blijven. Ook is het mogelijk hierbij een kleurpigment toe te voegen. Bij veel sieraden is het ook mogelijk om een gravure in te plaatsen, ook een vingerafdruk behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Het verwerken van een bestaande trouwring/sieraad in een as sieraad, zijn ook mogelijk.

De sieraden zijn in Enkhuizen en Hoorn te bezichtigen.