Sieraden

Voor elke gelegenheid

Een sieraad onderstreept de persoonlijkheid van de drager. De Vries Juwelier heeft een uitgebreide collectie sieraden, van eigentijds en trendy tot klassiek en tijdloos. Wanneer u tot aanschaf van een sieraad overgaat, of dit nu voor uzelf is of voor een ander, kunnen wij u adviseren en helpen bij het bepalen van uw keuze. Wij verkopen onder andere gouden sieraden van de merken: Pas diamonds, Eclat, Mueller, Rensini, Fjory, Power of Gold en John de Valk.  Ook voor Zilver kunt u bij ons slagen met bijvoorbeeld de merken Zinzi,, Sueno en Breuning. Ook kunt u bij ons slagen voor de bijzondere collectie van Lapponia.

Sieraden zijn er natuurlijk in veel verschillende soorten en maten. In de collectie van De Vries Juwelier zijn alle soorten sieraden vertegenwoordigd. Van zilveren graveerplaatjes tot parelcolliers, van kinderhorloges tot trouwringen, van bestek tot klokken, u vind het bij De Vries Juwelier.

De geboorte en doop van baby’s zijn bijzondere gebeurtenissen. Om een blijvende herinnering daaraan te koesteren verkopen wij geboortelepels, kinderbestek, rammelaars en doopbekers.

Dankzij de expertise van onze goudsmeden kunnen wij ook exclusief sieraden voor u ontwerpen en maken. Wat is er mooier dan een prachtig sieraad waarvan u weet dat er maar één van bestaat op de hele wereld…

Een greep uit onze merken

Hoorn

Eclat

Enkhuizen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen