NEEV is een horlogemerk van twee Nederlandse horlogeverzamelaars. Deze pioniers vonden dat het tijd werd voor een nieuw merk met een andere kijk op de definitie van “tijd“. Een horloge is namelijk niet alleen een simpel tijdsinstrument, maar het is ook een verlengstuk van je persoonlijkheid en outfit.

Doordat veel commerciële horlogemerken stilstaan wat betreft design en style, ziet NEEV kansen om zich te kunnen ontwikkelen tot een geliefd horlogemerk. Dit gaat uiteraard niet van zelf, maar beide heren gebruiken hun jarenlange kennis en affiniteit van horloges om een prachtig merk op te bouwen.

Voor velen van ons blijft het echter alleen maar bij dromen voor de etalages van de grote imposante merken. NEEV slaat daarom een andere weg in. Zij zijn namelijk opzoek gegaan naar gelijkwaardige, hoogwaardige, maar betaalbare materialen. Deze zijn zij gaan vervaardigen tot prachtige luxueuze horloges. Wie hun horloges gedetailleerd bekijkt, ziet de aandacht die is besteed aan alle kleine details in het ontwerp. Ondanks het kostbare ontwikkelingsproces blijven hun horloges betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. NEEV sluit aan op het hedendaagse modebeeld, want NEEV is sportief, elegant, luxueus en sexy.