Na de persconferentie was er veel onduidelijkheid over het wel of niet opengaan van onze winkels. In onze winkels hebben wij beide twee reparatie ateliers, één voor het goudsmeden, en één voor de horloge reparaties. Gisteren hebben wij dan het verlossende berichtje gehad van de federatie goud en zilver, en we mogen met onze reparatie ateliers open blijven. De winkels in Hoorn en Enkhuizen zijn dan ook geopend, dit is dan wel alleen voor het afhalen en brengen van reparaties. We waarderen het als u van tevoren een afspraak maakt voor het ophalen van uw reparatie, zodat we dit in goede banen kunnen leiden.

Wij willen jullie wel graag in de december maand van dienst kunnen zijn met de aanschaf van sieraden/horloges. Vanaf dinsdag 15 december 10:00 uur zijn wij op onze beide filialen aanwezig voor het brengen/ophalen van reparaties, Informatie over bestellingen, en voor alle andere vragen. Ook hebben wij speciaal voor jullie, twee telefoonnummers in het leven geroepen zodat jullie ons kunnen appen, bellen en FaceTimen/videobellen. Langs deze weg willen we jullie dan de mogelijkheid bieden om toch een mooi sieraad/horloge uit te kunnen zoeken. De bestelde artikelen worden dan gratis bij u thuis bezorgd!

de telefoonnummers zijn: Hoorn: 06 21216452 Enkhuizen 06 41624299 natuurlijk is de vaste telefoonlijn ook nog actief. Hoorn: 0229 214137 Enkhuizen: 0228 321321 Emailadres hoorn: info@devriesjuwelier.nl emailadres Enkhuizen: enkhuizen@devriesjuwelier.nl

De reparaties die nog bij ons in huis zijn, worden volgens afspraak gewoon gerepareerd, en de lopende bestellingen gaan ook volgens afspraak door.

Wij hopen dat we jullie deze dagen toch kunnen/mogen helpen aan een mooi geschenk voor jullie dierbare!

Team De Vries juwelier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie